Indian Balans

Telo u pokretu, duša u miru
 Fizička i psihološka snaga - u balansu.

Indijanci vekovima žive u skladu sa prirodom. Tiho i dostojanstveno su se izborili za svoje mesto u društvu, sačuvavši svoj psihički mir i dostojanstvo, zahvaljujući viševekovnoj filozofiji.

Indian Balans je program vežbi za telo, um i dušu. Vežbe uključuju program za jačanje mišića ruku, leđa, stomaka, nogu i gluteusa. Zvanično je predstavljen 2005. godine, nakon što ga je njegov kreator i osnivač, Christan De May, ujedno i sportski fizioterapeut, razvijao 10 godina.

Upoznavajući razna plemena, čiji je sam deo, i posmatrajući njihov način života, Christian je stvorio program koji je bio potreban njegovim pacijentima.

Vežbe su dizajnirane na takav način da stimulišu Vaša čula i time dobijate čistu energiju, kao da punite Vaše baterije.

Program se sastoji od kontinualnih promena u pokretu, sa kontrakcijom mišića i pažnjom na disanje. Uz istezanje, muskulatura prima dovoljno kiseonika i vežbe su posebno preporučljive za prevenciju od stresa.

Indian Balans spaja mudrost starosedelačkih Indijanaca o načelima fizičke energije sa modernom kineziterapijom pokreta.

Cilj ovih vežbi je da ponovo uspostavimo prirodnu vezu sa svojim telom i svime što nas okružuje. Ujedno, program poboljšava izdržljivost, koncentraciju, mobilnost i koordinaciju.

Indian Balance je pogodan za sve uzraste i nivoe fizičkog kapaciteta.